Porto Montenegro


Jedna od najvećih i najatraktivnijih investicija u Crnoj Gori. Marina za superjahte sa preko 450 vezova, koja pruža kompletnu uslugu vlasnicima, gostima i posadama. Prva i za sada jedina marina u svetu sa prestižnom Platinum Marina kategorizacijom britanskog Udruženja operatera marina The Yacht Harbour Association (TYHA).

Kompleks sadrži i 7 rezidencijalnih objekata sa 240 luksuznih apartmana, kao i osmu zgradu u kojoj je smešten hotel Regent, jedan od najekskluzivnijih hotela u Crnoj Gori, u okviru koga se nalazi 51 apartman. Projekat je realizacija ideje prvobitnih investitora, širom sveta uvažavanih biznismena, kao što su Piter Mank, osnivač i nekadašnji predsednik kompanije Barik Gold, britanski biznismen Lord Džejkob Rotšild i osnivač LVMH-a Bernar Arno.

2016. godine, Porto Montenegro preuzima Investiciona korporacija Dubaija (Investment Corporation of Dubai – ICD) sa ambicioznim planom daljeg razvoja.

Foto: Masano Kavana za Regent Porto Montenegro

MBT – obim angažmana

  • Upravljanje projektom u fazi projektovanja i u fazi izgradnje za nekoliko objekata u okviru kompleksa
  • Nabavka i instalacija nameštaja za SPA centar u okviru hotela Regent
  • Priprema master programa za narednu razvojnu fazu kompleksa

„Adriatic Marinas su angažovale MBT Concept za rad na nizu raznovrsnih poslova u okviru našeg projekta Porto Montenegro, kako u fazi pripreme gradnje tako i u toku same izgradnje. Preduzeće je uvek isporučivalo visoko profesionalnu uslugu upravljanja projektima, što podrazumeva niz odličnih tehničkih veština i veliku posvećenost u cilju zadovoljenja potreba klijenta. Bez oklevanja mogu da ih preporučim kao projekt menadžere na sličnim građevinskim projektima.

Toni Skols
Direktor za razvoj
Adriatic Marinas d.o.o.
Porto Montenegro

© 2020 - MBT Concept d.o.o. Sva prava zadržana.