Mi smo tim stručnjaka sa velikim iskustvom u regionu i van njega u oblasti upravljanja svim fazama projekata razvoja i izgradnje građevinskih objekata, kompleksa i infrastrukturnih projekata, kao i u oblasti finansijskih usluga.

Mi smo tu da zaštitimo i povećamo vrednost vašeg razvojnog projekta potpuno se prilagođavajući vašim potrebama i ciljevima, koristeći snagu znanja i iskustva našeg internog tima i spoljnih saradnika najviše reputacije.

Naše vrednosti

Ono što nas izdvaja


Znanje

To je osnova našeg poslovanja. Tokom godina, stekli smo bogato iskustvo i široko znanje kroz aktivno prisustvo na različitim tržištima.

Poverenje

Poverenje je uslov za dobar partnerski odnos. Mi unosimo iskrenost, pouzdanost i sigurnost u sve poslove koje obavljamo.

Kvalitet

Kvalitet našeg rada je naš glavni cilj. Posvećeni smo dostizanju najviših međunarodnih standarda u svim oblastima poslovanja.

Osnivač


Toma Mihailović

Generalni direktor
Priznati ekspert za upravljanje projektima sa iskustvom na ključnim pozicijama u rukovođenju nekim od najvećih razvojnih projekata u regionu, uključujući Porto Montenegro i Beograd na vodi. Član tima za upravljanje projektom izgradnje novog krila naftne rafinerije Kiriši ​​u Rusiji.

© 2020 - MBT Concept d.o.o. Sva prava zadržana.